Kunst

Mijn teken- en schilderwerk zou ik omschrijven als grof, kleurrijk en emotioneel fel. Ik ben geen perfectionist en ben ook van mening dat je beste werk juist kan onstaan door kwantiteit in plaats van kwaliteit. Oefening baart immers (letterlijk) kunst! 

Tekenen zit in de familie. Als kind zat ik al urenlang in de tekenkamer van mijn opa en was in geïntrigeerd door zijn kunst en werkproces. In mijn ouderlijk huis stond een lage tafel in de hoek, met twee grote stalen bakken vol vilstiften (toen al mijn favoriete medium), potloden en wasco. Boven de tafel hing een stalen lijn, waar de tekeningen rijendik aan kleine knijpertjes hingen. 

Er is geen beter gevoel dan om over dik papier te golven met een nog dikkere stift en zo, in een ogenblik, figuren en ideeën tot leven te brengen. 

 

 

 

 

Van mijn tante leerde ik de eerste stappen in het digitaliseren van tekeningen. Inmiddels teken ik net zo veel digitaal als analoog. 

Ook volgde ik vakken in tekenen en schilderen een de KABK in Den Haag, en een cursus portrettekenen bij CREA. 

Naast mijn liefde voor tekenen en schilderen heb ik ook altijd een grote interessse in fotografie. Ik fotograaf het liefst digitaal maar begin analoge fotografie ook steeds beter ook de knie te krijgen. Foto’s die ik het mooist vind, creeëren een zekere vorm van nostalgie óf schoppen een beetje tegen bestaande normen en waarden aan. 

Neem vooral een kijkje naar mijn werk! Ik werk zeker ook voor commissies, maar ik werk ook aan prints die binnenkort te koop zijn in een webshop op deze website. Tot die tijd; aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of opdrachten!