Kunst

Tekenen zit bij mij in de familie. Mijn opa was kunstenaar van beroep dus als we op bezoek gingen was ik altijd uren zoet in zijn tekenkamer. Ik vond het heerlijk dat je visueel kon creeëren wat daarvoor slechts een idee of gevoel in je hoofd was. En dat vind ik nog steeds.

Ik heb voornamelijk mijn hele leven getekend met stiften op papier en met deze vorm van illustreren ben ik dan ook het meest bekend. Echter, in 2019 heb ik een schildervak aan de KABK in Den Haag gevolgd waar ik mijn liefde voor schilderen heb ontdekt.  Ook ben ik mezelf het digitale tekenen steeds meer eigen aan het maken, dus daar zal in de toekomst meer werk van verschijnen.

Mijn teken- en schilderwerk zou ik omschrijven als grof, kleurrijk en vaak met een politieke boodschap (maar zeker niet altijd). Ik ben geen perfectionist en ben ook van mening dat je beste werk juist kan onstaan door kwantiteit in plaats van kwaliteit. Oefening baart immers (letterlijk) kunst!

 

Naast mijn liefde voor tekenen en schilderen heb ik ook altijd een grote interessse in fotografie. Ik fotograaf het liefst digitaal maar begin analoge fotografie ook steeds beter ook de knie te krijgen. Foto’s die ik het mooist vind creeëren een zekere vorm van nostalgie óf schoppen een beetje tegen de normen en waarden van wons tijdperk aan.

Neem vooral een kijkje naar mijn werk! Ik werk zeker ook voor commissies, maar ik werk ook aan prints die binnenkort te koop zijn in een webshop op deze website. Tot die tijd; aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of opdrachten!