Schrijven

Momenteel werk is als onderzoeksjournalist en regioverslaggever bij Dagblad De Gooi- en Eemlander. Hier werk ik dagelijks aan en breed scala aan regionale verhalen over de regionale politiek, samenleving, cultuur, evenementen en menselijke verhalen. 

Daarnaast ga ik graag de diepte in en maak ik regionale onderzoeksverhalen.  Er zijn genoeg regionale problemen, hoofdpijndossiers en zelfs landelijke ontwikkelingen die hun oorsprong vinden op het regionale nive u (en andersom). 

Ik volg het Jong Talent Traineeship van het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten, waar ik de kneepjes van het onderzoeksjournalistieke vak leer. 

Eerder was ik werkzaam voor Het Leidsch Dagblad en als freelancer schreef ik onder ander voor Universiteit Leiden, Vice, HP/De Tijd en UITkrant Amsterdam. 

Onderwerpen waar ik het liefst over schrijf en veel kennis van heb zijn politiek, duurzaamheid, diversiteit, kunst, cultuur en stijl.  

 

 

Mocht je een vraag, opmerking of een opdracht voor me hebben, aarzel dan niet om via de contact pagina een bericht achter te laten.

Zit jij met een probleem of heb je een verhaal dat de publiciteit verdient, aarzel dan ook niet om contact op te nemen.